Otvoren ovlašćeni servis za starija BMW i MINI vozila

U Beogradu je otvoren novi ovlašćeni servis za BMW i MINI automobile, jedinstven u jugoistočnoj Evropi po tome što je namenjen vozilima starosti 6 ili više godina.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

11:48

Otvoren ovlašćeni servis za starija BMW i MINI vozila

Kroz Servis 6+ vlasnicima starijih BMW i MINI vozila na našem tržištu omogućena je kompletna usluga kakvu pružaju regularni ovlašćeni servisi, ali sa do 50% nižim cenama servisiranja u zavisnosti od starosti vozila. Cilj je da vozači ovih automobila ostanu zadovoljni korisnici i nakon isteka garancije i određenog broja godina.

Vlasnicima BMW i MINI vozila ponuđena je kompletna usluga na jednom mestu, od mehaničarskih, električarskih, vulkanizerskih, preko limarsko-farbarskih usluga odnosno havarijskih popravki, do usluga centriranja trapa, pranja vozila i tehničkog pregleda.
Održavanjem vozila u ovom servisu zadržava se evidencija o servisnoj istoriji vozila, što vozilu daje dodatnu vrednost kako sa aspekta bezbednosti i dugotrajnosti, tako i sa aspekta njegove tržišne vrednosti kao polovnog vozila.

Novi servisni centar nalazi se na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a. Opremljen je originalnom dijagnostikom i specijalnim alatima, a zaposleni su sertifikovani u skladu sa najvišim BMW standardima.
Foto: Delta Auto
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: