Automobili

Sreda, 09.11.2016.

15:09

Giulia izabrana za najlepši automobil

Čitaoci nemačkih časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag i stručni žiri, dodelili su modelu Alfa Romeo Giulia priznanje za "Najlepši automobil".

Izvor: B92

Giulia izabrana za najlepši automobil

Nova Giulia proglašena je za "Najlepši automobil" u okviru tradicionalnog takmičenja "Das Goldene Lenkrad" (Zlatni volan). Nagradu su dodelili čitaoci časopisa Auto Bild i Bild am Sonntag, kao i žiri koji se sastojao od 29 stručnjaka iz automobilske industrije.

Među članovima žirija bili su nekadašnji i aktuelni svetski šampioni u reliju, Valter Rerl i Sebastijan Ožije, DTM šampion Matias Ekstrem i dizajner Andrea Zagato.

Nova Giulia, koja je kreirana u studiju Centro Stile Alfa Romeo, predstavlja nov izraz najbolje italijanske tradicije koja kombinuje usklađene proporcije, linearan stil i materijale visokog kvaliteta, kaže se u obrazloženju povodom dodele nagrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: