Redizajn: Hyundai i10 za 2017. (FOTO)

Tri godine posle premijere, aktuelni i10 pretrpeo je prvu restilizaciju.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2016.

11:31

Redizajn: Hyundai i10 za 2017. (FOTO)

Dizajneri korejskog proizvođača preoblikovali su masku hladnjaka (u kojoj se sada nalazi i novi par dnevnih LED svetala), kao i prednji branik.

Hyundai i10 dobio je i novi zadnji branik, sa crnim umetkom na kome se nalazi pozicija za registarsku tablicu, a restilizovana su i vrata prtljažnika. Stilske promene na spoljašnjosti upotpunjavaju nove 14 inčne ali felne.
Najveća novina u kabini je multimedijalni uređaj sa sedmoinčnim ekranom osetljivim na dodir (dostupan u okviru skupljih paketa opreme), koji sadrži Apple CarPlay i Android Auto sisteme za povezivanje sa smartfonom.

Hyundai je i10 opremio i sistemom upozorenja na mogući sudar sa vozilom koje se kreće ispred automobila, kao i sistemom koji upozorava na neželjen izlazak vozila iz okvira saobraćajne trake. Obe tehnologije funkcionišu uz pomoć prednjih kamera i senzora.
Kada je reč o motorima, osveženi model zadržaće postojeći trocilindrični 1.0 litarski i četvorocilindrični 1.25 litarski benzinski motor, koji su povezani sa petobrzinskim manuelnim ili opcionim automatskim menjačem sa 4 stepena prenosa.

Hyundai i10 za 2017. biće predstavljen na sajmu automobila u Parizu, početkom oktobra.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: