VW otkriva Crafter za 2017. FOTO

Volkswagen je objavio dizejnerske crteže nove generacije lakog komercijalnog vozila Crafter. Prikazane su i putnička i teretna varijanta ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.07.2016.

11:59

VW otkriva Crafter za 2017. FOTO
Foto: Volkswagen

Očekivano, dizajneri su iskoristili stilske detalje sa manjeg Transportera, a u nemačkom proizvođaču ističu da je sa koeficijetnom otpora vazduha koji iznosi 0,33, Crafter najaerodinamičniji model u svojoj klasi.
Foto: Volkswagen
U Volkswagenu navode da su poboljšali i unutrašnjost vozila i ergonomiju kabine u odnosu na aktuelnu generaciju. Inženjeri i dizajneri su prilikom oblikovanja enterijera naročito obratili pažnju na funkcionalnost detalja.

U tu svrhu, obavljeni su i razgovori sa brojnim korisnicima modela Crafter kako bi se u potpunosti razumele njihove potrebe u svakodnevnoj eksploataciji automobila.
Foto: Volkswagen
Novi Crafter na evropsko tržište stiže u jesen 2016, a proizvodiće se u fabrici u Poljskoj.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: