Subaru otkriva novo lice: Dva tokijska koncepta FOTO

Subaru će krajem oktobra na auto-salonu u glavnom gradu Japana izložiti dva koncepta koji najavljuju izgled budućih modela tog proizvođača.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2015.

12:41

Default images
Subaru VIZIV Future Concept

VIZIV Future je još jedan u nizu konceptnih krosover vozila sa nazivom koji označava skraćenicu od "Vision for Innovation".

Najnoviji koncept najavljuje buduće serijske SUV modele koji će biti opremljeni sistemom za autonomnu vožnju i novim bezbednosnim tehnologijama, kažu u japanskom proizvođaču.
Subaru VIZIV Future Concept
Posle futurističkih dizajnerskih studija VIZIV (2013.) i VIZIV 2 (2014.), VIZIV Future izgleda kao automobil koji je mnogo bliži produkcijskoj verziji.

Koncept dobija pogon od unapređenog hibridnog sistema koji u sebi kombinuje turbo-benzinski motor iz modela Levorg i elektromotor smešten pozadi, čime se postiže da vozilo ima pogon na sva 4 točka.

Subaru tvrdi da će zahvaljujući hibridnom pogonu automobil imati uglađeno linearno ubrzanje i manju potrošnju goriva.
Subaru Impreza Concept
Drugi tokijski koncept za sada je prikazan samo kroz dizajnerske crteže.

Reč je o hečbeku koji najavljuje sledeću generaciju modela Impreza.
Subaru Impreza Concept
Iako crteži ne odslikavaju potpuno verno dizajn automobila, koncept ima moderan, sportski izgled sa spuštenim oslanjanjem i naglašenim blatobranima.

Oba vozila imaju LED farove i stop svetla u obliku slova "C" koji polako postaju prepoznatljiv stil Subaru automobila.

Proizvođač nije objavio tehničke detalje, a više informacija očekuje se nakon tokijske premijere ova dva koncepta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: