Ford donirao vozila hitne pomoći

Ambasadorka SAD u Srbiji Mary Warlick uručila je na svečanosti u poslovnom centru Grand Motorsa ključeve šest vozila koje je poklonila Evropska komanda vojske ove države.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2011.

07:57

Default images

Vozila hitne pomoći donirana su Vojnomedicinskoj akademiji, Kliničko-bolničkom centru dr Dragiša Mišović i Institutu za majku dete u Beogradu, Gradskoj bolnici u Kruševcu i Sektoru za vanredne situacije pri Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Uz ovih šest, Evropska komanda vojske SAD donirala je još šest vozila posebne namene, čija je predaja u toku i to Gradskoj bolnici u Kraljevu, Crvenom krstu Srbije i ispostavi Granične policije u Novom Pazaru. Vrednost svih 12 vozila je 230.000 dolara, a za upotrebu tehnički ih je pripremio Grand Motors.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: