Prva fotografija nove Honde Civic

Japanski proizvođač predstavio je krajem prošle godine pretprodukcijsku verziju, a sada možemo da vidimo kako izgleda serijski model.

Izvor: B92

Sreda, 14.04.2021.

15:15

Prva fotografija nove Honde Civic
Foto: Honda promo

Civic Sedan nije toliko popularan u Evropi, ali zato spada među najprodavanije limuzine u Sjedinjenim Državama.

Japanski proizvođač odlučio je da 11. generacija ima nešto konvencionalniji dizajn od prethodnika, kako bi privukao što širu grupu kupaca.

Prva, i za sada jedina zvanična fotografija novog modela otkriva spoljašnjost koja se ne razlikuje mnog od pretprodukcijske verzije.

Nova Honda Civic limuzina, ali i budući hečbek za SAD izrađivaće se u Severnoj Americi, a za sada nije bilo reči o novom modelu za evropsko tržište, s obzirom da je aktuelna evropska generacija mlađa od odgovarajuće američke.

Više fotografija novog Civica, uključujući i one iz unutrašnjosti, imaćemo priliku da vidimo krajem aprila, za kada je zakazana premijera ovog automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: