Superluksuzna verzija Mercedesovog pik-apa od 105.000 €

Firma Carlex Design podvrgla je Mercedes X klase specijalanom tretmanu, za klijente koji bi želeli da se njihov pik-ap razlikuje od konfekcije.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2018.

17:00

Superluksuzna verzija Mercedesovog pik-apa od 105.000 €

Neki bi rekli da Mercedesov pik-ap nije ništa drugo do prepakovana Nissan Navara sa dodatnim stilskim intervencijama i trokrakom zvezdom na maski hladnjaka.

Carlex Design ne misli tako, već u X klasi vidi potencijal za doradu nakon koje bi vlasnici ovog automobila uživali u luksuzu dostojnom jednog Maybacha.
Upravo je Maybach bio inspiracija za stilske detalje na karoseriji, ali i u kabini modifikovanog Mercedesovog pik-apa.

Ovo zadovoljstvo kupce će koštati 105.000 evra, u osnovnoj verziji a, po želji, klijenti mogu potrošiti i više novca – Carlex će im rado izaći u susret ako imaju dodatne zahteve.
Stilski, dorađena X klasa podseća po nekim elementima na Maybach S650 Cabrio.

To se pre svega odnosi na izgled prednje maske i točkova.
Modifikacije uključuju ukrasne dodatke od ugljeničnih vlakana, dok je unutrašnjost opremljena Recaro sedištima i obložena kožom.

Carlex je svoju verziju X klase nazvao “Yachting Edition”, pa je shodno tome vozilo na promotivnim fotografijama upario sa pravom jahtom.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: