Automobili

Sreda, 22.02.2012.

13:22

Ferrari FF izgoreo u Kini

Još jedan vlasnik Ferrarija bio je prinuđen da bespomoćno gleda kako njegovo vozilo nestaje u plamenu, nakon što se automobil naizgled bez razloga zapalilo tokom vožnje ulicama Šangaja.

Izvor: B92

Default images

Prema informaciji koju su preneli kineski automobilski sajtovi, incident se dogodio u šangajskoj Ši Bo aveniji, kada se ispod jednog Ferrarija FF najpre pojavio dim, a zatim i plamen.

Iako su se vatrogasci pojavili brzo na licu mesta i ugasli požar, Ferrari je teško oštećen, ali je vozač prošao bez povreda.
Kako su preneli kineski mediji, iz kompanije Ferrari China rekli su da će uzrok požara biti saopšten posle istrage.
Ferrari je zbog problema sa spontanim zapaljivanjem koje se dogodilo na nekoliko primeraka modela 458 Italia, 2010. godine povukao 1.248 ovih automobila, kako bi otklonio nedostatke koji su izazivali požar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: