Ko su najlepše devojke sajma automobila

Uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma, proglašene su Mis sajma i njene dve pratilje.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2018.

15:15

Ko su najlepše devojke sajma automobila
Foto: Beogradski sajam

Ni aktuelni auto-moto događaj, koji se održava na Beogradskom sajmu, nije mogao da prođe bez atrakcije koja prati ovakvu vrstu dešavanja. Izbor za „Miss DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Motopassion“ samo je potvrdio jednu od najdugovečnijih sajamskih tradicija.

Čast i obavezu da izaberu najlepše, najprivlačnije i najatraktivnije hostese među svima onima koje su na radost posetilaca dodatno ukrašavale štandove izlagača, dobio je žiri koji su činili pevačica Sara Jo, automobilista Miloš Pavlović, manekenka Ivana Korab i voditeljka Dušica Spasić.
Miss sajma - Ivana Okiljeviæ (Foto: Beogradski sajam)
Žiri je, među 46 prijavljenih kandidatkinja, prvo napravio širi izbor od 20, a zatim i uži, od 10 devojaka.

Konačno su uz zvuke sirena iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma proglašene i tri prvoplasirane.

Pobednica ovogodišnjeg izbora je Ivana Okiljević, koja je dočekivala posetioce pored BMW-ovog modela M5 u hali 3.

Prva pratilja je Emilija Jovanović, zapažena je pored modela Peugeot 2008, a za drugu pratilju izabrana je Teodora Musovski sa štanda Credit Agricole banke.

Više fotografija sa izbora za Mis sajma automobila pogledajte u Galeriji

Izvor: Beogradski sajam

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: