Džejms Mej ipak "preživeo" trejler za novi Grand Tour

Ekipa automobilskog šou programa Grand Tour najavljuje novu sezonu u svom stilu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2017.

08:59

Džejms Mej ipak
Screenshot YouTube

Zvezda promo videa za drugu sezonu popularnog serijala koji počinje 8. decembra je Džejms Mej. U najavi se pojavljuju i druga dvojica voditelja, Džeremi Klarkson i Ričard Hamond, ali u bolničkim krevetima, čime se aludira na zdravstvene nedaće koje su ih zadesile u pauzi između emitovanja prve i druge sezone Grand Toura.

Podsećamo, Hamond je letos doživeo težak udes u Švajcarskoj za vreme snimanja jedne od novih epizoda, dok je vozilo električni superautomobil Concept_One, a Klarkson bio hospitalizovan zbog zapaljenja pluća.

Najavu za novu sezonu karakteriše tipičan humor po kome su trojica voditelja bila prepoznatljiva još dok su snimali serijal Top Gear za BBC, a iz zaborava je samo za ovu priliku izvučena stara FIAT Panda, koja je svojevremeno bila omiljeni automobil Džejmsa Meja.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: