Uspavao se zbog Netflixa, ušao u istoriju pa psovao na TV

Američki tinejdžer Red Džerard obeležio je vikend na Zimskim olimpijskim igrama, a osim godina, pažnju je privukao i onim što je prethodilo njegovom nastupu.

Izvor: AK

Utorak, 13.02.2018.

16:40

Uspavao se zbog Netflixa, ušao u istoriju pa psovao na TV
Foto: Getty images

Džerard je sa samo 17 godina postao olimpijski šampion u disciplini "sloupstajl", donevši SAD prvo zlato na ZOI ove godine.

Iako je posle prve dve vožnje bio tek 11, Džerard je zadivio sudije fantastičnom serijom poteza i postao najmlađi Amerikanac koji je osvojio zlato na ZOI.

Međutim, malo je nedostajalo da potpuno propusti takmičenje. On se, naime, uspavao, nije čuo alarm namešten za 6 sati ujutru jer je kasno u noć gledao TV seriju.

Svoj "nastup" začinio je psovkama dok je još bio u programu, čekajući rezultat od 87,17 poena: "Ovo je strašno. Šta koji ku**c? Jeb**e!"

Džerard je prvi osvajač medalje na ZOI rođen posle 1. januara 2000. godine, a od malena je bio čudo od deteta. Prohodao je sa devet meseci, prvi put na snoubord stao sa dve godine, a već do šest je mogao da uradi "bekflip" u mestu.

Pre četiri godine je postao član američkog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: