Zvanično je: Leskovac dobija investiciju vrednu više od 80 miliona dinara

Kako bi mladi imali priliku da ideje koje imaju sprovedu do kraja, Grad Leskovac i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture potpisali su ugovor za gradnju Reginalnog inovacionog startap centra, a vrednost investicije je 81,9 miliona dinara.

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2023.

16:47

Zvanično je: Leskovac dobija investiciju vrednu više od 80 miliona dinara
Ilustracija/Foto: Anel Alijagic/Shutterstock

Iz budžeta Leskovca, kako se navodi na gradskom sajtu, za tu namenu biće utrošeno 4,9 miliona, dok će 77 miliona obezbediti resorno ministarstvo, prenosi eKapija.

Da se radi o vrlo važnom projektu na potpisivanju ugovora složio se i ministar Goran Vesić, koji je istakao da su ovakvi projekti izuzetno značajni za državu, jer infrastruktura omogućava bolji razvoj turizma i ekonomije.
U ime Grada Leskovca i gradonačelnika Gorana Cvetanovića ugovor je potpisao član Gradskog veća Zoran Branković, a slični ugovori potpisani su sa ukupno 9 lokalnih samouprava i celokupna vrednost projekata je 1,4 milijarde dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: