30 poslodavaca iz Leskovca traže više od 450 radnika – ovo su zanimanja koja su najpotrebnija

U sledeće dve nedelje organizovaće se četiri sajma zapošljavanja i to u Leskovcu, Pirotu, Somboru i Valjevu, objavila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Izvor: Tanjug

Subota, 25.03.2023.

11:25

30 poslodavaca iz Leskovca traže više od 450 radnika – ovo su zanimanja koja su najpotrebnija
Foto: Milos Momcilovic / Shutterstock.com

Sajam u Leskovcu biće održan u četvrtak, 30. marta, a učešće na njemu je najavilo 30 poslodavaca iz oblasti drvenoprerađivačke, tekstilne i industrije građevinskog materijala, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, usluga osiguranja i trgovine.

Potrebno im je više od 450 radnika različitih profila zanimanja, kao što su ekonomisti, pravnici, inženjeri tehničkih struka, šivači, stolari, tapetari, kuvari, konobari, recepcioneri, monteri nameštaja, mašinski mehaničari, električari, operateri, magacioneri, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci, kasiri, agenti prodaje osiguranja i radnici za rad u proizvodnji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: