Vozači, oprez: Dok traju radovi ova ulica će biti dvosmerna FOTO

Zbog izvođenja radova na izgradnji saobraćajnih površina u Ulici Kraljevića Marka, uspostavljena je privremena izmena režima saobraćaja u delu Ulice Berislava Berića, na deonici od Kisačke do Kraljevića Marka.

Izvor: B92.net

Subota, 28.01.2023.

08:51

Vozači, oprez: Dok traju radovi ova ulica će biti dvosmerna FOTO
Foto: Grad Novi Sad

Kako bi se omogućio prilaz Osnovnoj školi "Kosta Trifković", postojeći jednosmerni režim saobraćaja promenjen je u dvosmerni. Za potrebe realizacije navedenog režima, bilo je neophodno privremeno ukinuti parkiranje na kolovozu i uvesti dvosmerno kretanje vozila u ovom delu Ulice Berislava Berića.

Kako saopštava Grad Novi Sad, privremena izmena režima saobraćaja biće na snazi dok traju radovi u zoni raskrsnice ulica Berislava Berića i Kraljevića Marka, a to je, u zavisnosti od vremenskih uslova, 15 do 20 dana.

Mole se građani da naročito obrate pažnju i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju u Ulici Berislava Berića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: