Svojevrsan vremeplov održan u Jagodini: Sajam kolekcionara okupio veliki broj posetilaca

Na štandovima su bili antikviteti iz različitih istorijskih perioda: od markica i novca, preko satova i vojne opreme, pa sve do ploča i stripova

Izvor: jagodina.kcnonline.rs

Petak, 21.10.2022.

10:24

Svojevrsan vremeplov održan u Jagodini: Sajam kolekcionara okupio veliki broj posetilaca
Foto: qunamax/Shutterstock

"Stalno smo aktivni i ljudi to prepoznaju" rekao je Dalibor Rakić, predsednik Udruženja kolekcionara grada Jagodin, prenosi portal jagodina.kcnonline.rs.

Sajmovi kolekcionara svojevrsni su vremeplov i predstavljaju idealnu priliku za sve ljubitelje ove vrste hobija da se druže, razmenjuju iskustva i dragocenosti iz svojih bogatih zbirki. Upravo jedan takav održan je pretprošle nedelje u prostorijama jagodinske Hale sportova.

Na štandovima su se mogli videti predmeti iz različitih istorijskih perioda, sfera života i interesovanja, a koje su njihovi vlasnici ponosno predstavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: