Novi Sad - Ekonomija - B92 Lokal

Novi Sad prodaje parcelu na dobro poznatoj lokaciji

Grad Novi Sad oglasio je prodaju parcele na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta površine 6.477 metara kvadratnih po početnoj ceni od oko 800 miliona dinara, a garantni iznos koji se uplaćuje kao depozitni iznos je oko 160 miliona dinara.

Izvor: eKapija Novi Sad
Podeli
Foto: Shutterstock/ronstik
Foto: Shutterstock/ronstik

Prodaja će, kako se navodi, biti sprovedena metodom javnog nadmetanja, a parcela se otuđuje u viđenom stanju, navodi eKapija.

Kako se može videti u oglasu, buduća namena parcele čija prodaja je oglašena je kompleks opštegradski centar sa indeksom zauzetosti do 40 odsto i sa spratnošču od Po+P do Po+P+8.

"Prema Planu generalne regulacije prostora u zapadnom delu grada na području Telepa u Novom Sadu parcela je namenjena za kompleks opštegradskog centra. Na lokalitetu postoji vodovod i kanalizacija na Bulevaru patrijarha Pavla. Lokalitet je opremljen elektroenergetskom mrežom", precizirano je u oglasu.

Prijave za javno nadmetanje će se primati 20. decembra u prostorijama Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije u Novom Sadu, a javno nadmetanje biće sprovedeno dan kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.