Privremeni režim saobraćaja i zabrana parkiranja zbog Gradske litije

Zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila u vreme okupljanja učesnika gradske Litije u delu ulice Kosovske (od ulice Stojana Protića do ulice Lepenički bulevar) u periodu od 10 do 12 časova.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.06.2023.

09:42

Privremeni režim saobraćaja i zabrana parkiranja zbog Gradske litije
Foto: Shutterstock/ TinnitusDoll

Zabranjuje se saobraćaj za sva motorna vozila u vreme kretanja Gradske litije sledećim ulicama: od Stare crkve, Zastavin most, desno u Lepenički bulevar, levo u ul. Višnjićeva, Kralja Petra I (do "Krsta"), zatim pored Spomenika palim borcima (leva strana do "Perona"), zatim ulicom Save Kovačević, levo ulicom dr. Zorana Đinđića, levo ulicom Nikole Pašića, 27. marta, Zastavin most, Stara crkva.

U vremenskom intervalu od 07:00 do 12:00 zabranjuje se parkiranje u ulici Višnjićevoj, kao i u delu ul. Kralja Petra I (od ul. Višnjićeve do "Krsta"),

U vremenskom intervalu od 10:00 do 11:00 časova (u vreme kretanja učesnika Litije) privremeno će biti zatvoreno taksi stajališta kod "Krsta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: