Kragujevac - Društvo - B92 Lokal

Dobre vesti za omladinu iz Kragujevca

Gradska uprava za društvene delatnosti uputila je poziv svim institucijama, ustanovama, preduzećima iz oblasti edukacije, kulture, sporta, knjižarama, restoranima, šoping centrima, auto školama, drogerijama, zdravstvenim institucijama, turističkim organizacijama (Davaoci posebnih pogodnosti) da učestvuju u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji grada Kragujevca.

Izvor: pressek.rs Kragujevac
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/Ground Picture
Ilustracija: Shutterstock/Ground Picture

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade izdavanjem omladinskih kartica žele da podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života, odnosno da unaprede položaj mladih, prenosi portal Pressek.

Mladi će posebnim pogodnostima, kako se ocenjuje, biti motivisani da se što više uključuju i budu aktivniji u svojoj zajednici, a pravo na korišćenje tih usluga ostvarivaće posedovanjem važeće omladinske kartice. Pravo na posebne pogodnosti mogu da ostvare mladi od 16 do 30 godina starosti koji su državljani Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Kragujevca.

O uslovima i načinu podnošenja prijave o pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji grada Kragujevca, mladi se mogu informisati na zvaničnoj internet stranici Grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.