Utorak, 03.10.2023.

10:41

"Kućica zdravlja" na Voždovcu: Evo na kojoj lokaciji će građani moći besplatno da se pregledaju VIDEO

Svi stanovnici gradske opštine Voždovac ove nedelje moći će besplatno i bez zakazivanja da obave specijalističke preglede.

Izvor: B92.net, TV Prva

Foto: Printscreen TV Prva

"Kućica zdravlja" je postavljena na Trošarini i tu će građani moći besplatno da se pregledaju sve do 8. oktobra, svakoga dana od 12 do 19 časova.

"Danas je dan za žene, kada će se davati saveti, ultrazvuk dojki, radi se prevencija i rano otkrivanje karcinoma dojki. Naučiće se žene i samopregledu", rekla je dr Dragana Milošević, iz Doma zdravlja Voždovac.

Kako je navela dr Milošević, sutra je dan predviđen za oftamologe, zatim ide dan za dijabetičare, kao i porodični dan. Subota je rezervisana za kardiovaskularna oboljenja, dok je u nedelju dan za prevenciju nasilja i da se obogati mentalno zdravlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: