Sreda, 27.09.2023.

19:24

Ova linija gradskog autobusa menja trasu zbog radova

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će od 28. septembra do 2. oktobra doći do promene režima rada linije 76 zbog radova u Ulici partizanske avijacije i ulivno-izlivnoj rampi auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu).

Izvor: B92.net

Ova linija gradskog autobusa menja trasu zbog radova
Ilustracija/Foto: BalkansCat / Shutterstock.com

Radovi se izvode u Ulici partizanske avijacije, pri čemu će za saobraćaj biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru ka Bežanijskoj kosi, od zone raskrsnice sa ulaznom rampom auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu), kao i desna saobraćajna traka auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu) koja će u delu od zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije biti jednosmerna do izlazne petlje na auto-put za Zagreb, odnosno biće onemogućeno kretanje prema Ulici partizanske avijacije.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza 76 će u smeru ka terminusu "Bežanijska kosa /Bolnica/" saobraćati ulicama Žorža Matea, Studentskom i dalje redovno (bez svraćanja pored JKP-a "Zelenilo – Beograd"), dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno bez izmene režima.

Nemoguće je proći kroz 181 ulicu u Beogradu: Evo kako da izbegnete radove VIDEO

Takođe, neće doći do promena u radu linija 74, 75, 612 i 708, koje će u smeru prema Bežanijskoj kosi saobraćati preostalom širinom kolovoza, što je regulisano privremenim saobraćajnim znakovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: