Beograd - Hronika - B92 Lokal

Metak pogodio autobus na liniji 95: Putnica šokirana, mogla joj nastradati sestričina

Sinoć je oko 23.20 sati došlo do oštećenja autobusa na liniji 95 koji je, kako se navodi u objašnjenju snimka objavljenog na Instagram stranici Serbia Live Beograd, najverovatnije pogođen projektilom iz vatrenog oružja.

Izvor: kurir.rs Beograd
Podeli
Foto: Shutterstock/AstroStar
Foto: Shutterstock/AstroStar

Autobus je pogođen kod "Imo centra" na uglu Nehruove i Evropske ulice, na Novom Beogradu. Snimak nakon ovog incidenta objavljen je na IG stranici Serbia Live Beograd.

"Metak je prošao milimetar pored glave moje sestričine. Navodno su se čula tri pucnja, to je rekao dečko koji je sedeo iza u autobusu, deca su u šoku. Pucano je nasumično, uviđaj je trajao dva sata", navodi se u objavi.

Vozač je začuo pucanj, i odmah je prijavio slučaj, a kada se zaustavio uočio je da su polomljena bočna stakla između prvih i srednjih vrata.

Kako se nezvanično saznaje, autobus je oštećen i sa leve i sa desne strane, ali oštećenja koja su nastala na autobusu na liniji 95 za sada ne ukazuju da su nastala od vatrenog oružja. Daljom istragom biće utvrđeno šta se tačno dogodilo i kako je došlo do oštećenja na autobusu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.