Proradila pasarela: Posle tri godine prolaz beogradskim nadvožnjakom

Pasarela kod "Ada mola", posle više od tri godine, konačno je puštena za pešake! Ipak, liftovi i dalje nisu u funkciji, a građani se tek navikavaju na novi prelaz preko prometne ulice, i polako ali sigurno koriste velelepnu metalnu konstrukciju.

Izvor: Novosti/Š.M.

Sreda, 15.02.2023.

15:39

Proradila pasarela: Posle tri godine prolaz beogradskim nadvožnjakom
Foto: Shutterstock/Baloncici

Reporteri "Novosti" juče su se uverili da je nadvožnjak koji spaja Radničku i Paštrovićevu konačno proradio, ali pešaci još stidljivo prelaze preko njega. Uglavnom se i dalje koristi pešački prelaz preko ulice, a trebaće vremena da pasarela zaživi.

Radovi na nadvožnjaku počeli su tokom 2019. godine, a trebalo je da bude pušten za pešake u septembru 2020. godine. Posle, bezbroj odlaganja, što zbog pandemije korone, što zbog instalacija i tehničke dokumentacije, napokon se preko prometne ulice može bezbednije. Vrednost investicije procenjena je na milion evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Beograd na vodi se znatno širi MAPA

Vlada Srbije donela je odluku o izradi izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene uređenja dela priobalja grada Beograda za područje priobalja reke Save za projekat Beograd na vodi.

14:39

11.4.2024.

1 d

Podeli: