Jednom japanskom hotelu ni jedan ljubitelj mačaka ne bi mogao da odoli

Svi ljubitelji mačaka koji su, pri tom, i ljubitelji Japana, imaju razlog da postanu i ljubitelji jednog japanskog hotela.

Izvor: B92

Petak, 29.06.2018.

13:12

Jednom japanskom hotelu ni jedan ljubitelj mačaka ne bi mogao da odoli
Thinkstock / Ilustracija

Jedan pansion u Jugavari, u japanskoj prefekturi Kanagava, svojim gostima nudi mogućnost da iznajme mačku tokom boravka u tom ugostiteljskom objektu.

Oni koji bukiraju smeštaj, imaju mogućnost da po dolasku u hotel posete hotelski mačji kafe. Tamo će se susreti sa brojnim mačkama koje se gaje u hotelu.

Ukoliko im se neka svidi i uspostave dobar kontakta sa macama, gosti hotela mogu da ih uzmu da im prave društvo tokom boravka. Izbranu macu gost vodi u svoju sobu i sa njom, tokom boravka, možda se igra i da je mazi. Hotel "Moja mačka", ustvari, vlasnicima nudi mogućnost da se osećaju kao kod svoje kuća sa svojim ljubimcem samo u hotelskoj sobi, piše britanski Miror.

Jedna od gošći hotela nedavno je na Tviteru podelili svoje iskustvo boravka u njemu.

Ona je odabrala macu po imenu Cučinoko (ime zmije iz drevnog japanskog mita), koja je sama skočila u njeno krilo i spavala na njenom dušeku svako veče.
I mnogi drugi posetioci hotela su svoja lepa iskustva boravka podelili na društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: