Snima se film o Majklu Džeksonu

Pokojni pop pevač Majkl Džekson biće u fokusu novog biografskog filma o jednoj muzičkoj zvezdi. Film pod nazivom "Majkl" u produkciji studija Lajonsgejt, režiraće Antoan Fukva, prenosi Holivud Riporter.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 22.01.2023.

11:04

Snima se film o Majklu Džeksonu
Foto: Profimedia

"Prvi filmovi u mojoj karijeri bili su muzički spotovi i još uvek osećam da je kombinovanje filma i muzike veliki deo moje kreativnosti", rekao je Fukva u izjavi.

"Za mene ne postoji muzički izvođač sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem Majkla Džeksona. Gledanjem njegovih spotova poželeo sam da ih i sam pravim. Njegova muzika i te sekvence su deo mog artističkog DNK, a priliku da ispričam njegovu priču na ekranu uz njegovu muziku nisam mogao da odbijem", dodao je reditelj filma "Training Day".

Majkl Džekson je umro 2009. godine u pedesetoj godini.

Prema navodima iz studija Lajonsgejt, film će se pozabaviti svim aspektima Džeksonovog života, iako je nejasno kako će se film pozabaviti brojnim kontroverzama u vezi sa pokojnom muzičkom ikonom, s obzirom na to da je film snimljen u saradnji s osobama koje su negirale da postoji osnov da je zlostavljao decu.

Nije precizirano ko bi mogao igrati Džeksona, poznatog između ostalog i po izbeljivanju svoje kože.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: