Islandski predstavnik pozitivan na koronu, nastup doveden u pitanje; Poljska u izolaciji

Grupa Dadi ok Gagnamagnit, koja predstavlja Island na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, ostaje u izolaciji, pošto je jedan član benda pozitivan na koronavirus, saopšteno je iz islandskog javnog servisa.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.05.2021.

16:25

Islandski predstavnik pozitivan na koronu, nastup doveden u pitanje; Poljska u izolaciji
Foto: Profimedia

Trebalo je da islandske predstavnike gledamo u sutrašnjem polufinalu.

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame"

Islandski javni servis RUV je saopštio da zbog novonastale situacije predstavnici Islanda sigurno neće nastupiti na generalnim probama koje se održavaju danas, a da je velika mogućnost da ih nećemo gledati ni u sutrašnjem, drugom polufinalu Evrovizije.

Zbog toga će tokom direktnog prenosa biti prikazan nastup islandskih predstavnika sa jedne od proba koje su obavili prošle nedelje, navode iz RUV-a.

I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine: "Prevara"

"Ovo je veliki udarac", naveo je Runar Freir Gislason, član islandske delegacije zadužen za odnose s javnošću, koji je i potvrdio informaciju o zdravstvenom stanju člana benda.

Islandska delegacija je u izolaciji od subote, kada je iz Evropske radio-difuzne unije saopšteno da je jedan član te delegacije pozitivan na koronavirus, zbog čega se Islanđani nisu pojavili na ceremoniji otvaranja. Tada je objavljeno da je u izolaciji i delegacija Poljske.

Ko su prvi finalisti Evrovizije? VIDEO Danas će biti održane dve generalne probe, od kojih je najvažnija večerašnja, tokom koje će odluku o svojim favoritima doneti članovi žirija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

5 h

Podeli: