Dragan Jovanović ima urnebesan recept protiv koronavirusa VIDEO

U vreme samoizolacije mnoge svetske, ali i domaće poznate ličnosti su se obraćale putem društvenih mreža.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2020.

12:30

Default images

Neki su dali mogućnost pisanja pesama sa fanovima, poput Bon Džovija, neko recituje tokom kuvanja poput Radeta Šerbedžije, a glumac Dragan Jovanović je pozvao ljude i uputio ih kako mogu da pomognu planeti.

Naime, poznati glumac je pozdravio ljude sa Tornika, uz nadu da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplim mestima i u samoizolaciji. A potom, na urnebesan način, posavetovao je ljude kako da skinu čini sa planete Zemlje.

"Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadržaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, to jest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite 'Iš, iš, korona' a možete i 'Ćao, viruse, ćao, ćao' ili 'Čibe, kovide, čibe'. Potom okrećite globus i govorite ''Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje'", naveo je.

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović, njegova ćerka, a za snimanje ovog urnebesnog snimka je bila zadužena Branka Pujić, glumica i supruga poznatog glumca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: