Koju pesmu Tozovca naručujete u kafani?

Legendarni pevač, i kako ga neki zovu, kralj srpskog "soula", Predrag Živković Tozovac, preminuo je danas u 86. godini života, a tokom svoje bogate karijere, ostavio je niz kafanskih hitova.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2021.

15:40

Koju pesmu Tozovca naručujete u kafani?
Foto: Printscreen/TV Prva

Pevač je postao poznat još 1967. godine, a osim što je imao veliki pevački talenat, svirao je harmoniku i bio je vrsni kompozitor.

Nijedan odlazak u kafanu, nijedno veselje niti svadba, nisu mogli da prođu bez makar jednog njegovog "evergrina", a mi vam predstavljamo naš odabir njegovih pesama.

Koju pesmu Tozovca ste vi voleli da čujete u kafani? Pišite nam u komentarima. Violino ne sviraj Ti si me čekala Oči jedne žene Jesen u mom sokaku Mirjana Siromah sam, al volim da živim Prazna čaša na mom stolu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: