"Uskoro": Koncertna promocija novog albuma Kande, Kodže i Nebojše

Grupa Kanda, Kodža i Nebojša održaće beogradsku koncertnu promociju albuma "Uskoro" 31. maja u okviru Light Based Lifeforms festivala u novom klupskom prostoru na otvorenom pod nazivom Neverland.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Kao specijalni gost koncerta najavljen je sastav Vrooom.

Bend Kanda, Kodža i Nebojša, nakon pet godina studijske pauze, objavio je svoj osmi studijski album pod nazivom "Uskoro" i za ovaj događaj najavljuje njegovo kompletno koncertno izvođenje.

Publika je do sada imala prilike da čuje uživo pesme "Misli dobro", "Jamajka", "Letnji dan", "Lako polako", a za ovaj koncert ispod reflektora novog kluba na otvorenom očekuje nas izvođenje svih devet novih pesama, kao i ostalih hitova koji krase njihovu karijeru.

Album "Uskoro" izašao je sa Maskom (Mascom) etiketom i do sada je već osvojio srce publike. Mnogi kritičari ističu da je KKN i ovog puta uspeo da oduševi publiku novim albumom, što nije lako posle toliko godina postojanja.

Grupa KKN nedavno je, u izdanju Maskoma, svoj novi album "Uskoro" objavila i na ploči, što je njihovo prvo vinil izdanje.

Novi klupski prostor Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, nalazi se u Bulevaru vojvode Mišića 49 i poslednjeg dana maja će imati čast da prvi put otvori svoja vrata beogradskoj publici i ovim alternativnim sastavima.

strana 1 od 15 idi na stranu