Dubioza kolektiv u rijaliti programu

Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regionu uvek iznenađuje, ono što su ovoga puta uradili ostaviće vas bez daha.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2018.

12:42

Dubioza kolektiv u rijaliti programu
foto: youtube/screenshot

Momci iz Dubioza kolektiva sviraju na sceni popularnog talent šoua, dok publika u transu vrišti, a žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i pritiska dugmiće za eliminaciju.

Priznajte, svemu ste se mogli nadati od njih, ali "Rijaliti" je premašio sva očekivanja.

Šta se sa bendom desilo u ovom okruženju, možete pogledati u spotu za pesmu "Rijaliti", čiji je autor Toni Huml, majstor animacije koji je već radio s Dubiozom nagrađivani video za numeru "Kažu".

- Ovaj muzički spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko – upozoravaju momci iz benda na samom početku spota.

Upozoravamo vas, gledate na sopstvenu odgovornost: Podsećamo, Dubioza kolektiv održaće samostalni koncert u Beogradu, na stadionu Tašmajdan, 30. juna. Ulaznice za koncert prodaju se preko Eventim prodajne mreže po ceni od 1.400 rsd za parter, odnosno 1.600 rsd za tribine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: