Kišu iz Beograda teraju Babe sa Brkovima i Bad Copy

Folk-pankeri Brkovi, kultne Babe i hiphoperi Bad Copy sutra uvece će u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda održati veliki koncert zagrevanja pred Arsenal Fest 05

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

14:46

Default images

Kako najavljuje Republički hidrometereološki zavod 29. maja neće biti kiše i očekuje nas lepo vreme.

Ulaznice za koncert u Bašti SKC-a po ceni od 1000 dinara mogu se kupiti preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a, navode iz promoterske kuće Long Play.

"Bašta je prirodno okruženje za nas Babe... a imaćemo i Brkove tako da će zabava biti dvostruka. Zapravo, biće trojka sa Bed kopijem", porucuju Babe, čuvene po "Noć bez sna", "Ko me ter'o", "Slanina", "Lola" i ostalim hitovima koje vole mladi.

Dodatno veselje u bašti SKC-a 29. maja prirediće Brkovi - zagrebački pank/folk/wellneš bend koji donosi pregršt hitova poput "Bolje da sam s frendovima pio rujno vino", "Opasno se drogiram", "Nisam ja za tebe", "Kurvo prokleta", "Samac"...

"Jako cijenim oba benda. Žiku (Milenkovića iz Baba) sam upoznao. Prijatan i druželjubiv čovjek. Timbeta i Ajsa (iz Bed kopija) znam od ranije, a nedavno sam upoznao i Wiklera. Super ekipa za druženje, svirali smo nekoliko puta zajedno. Što se tiče Baba, neki članovi moje uže obitelji ih rado i često slušaju", kaže pevač Brkova Šemso.

Reperi Bad Copy zahvaljujući hitovima "Ljubav ili pivo", "Uno, due, tre", "Idemo odma" "Metalac"... već su uspešno pokorili Halu sportova, mada po sopstvenom priznanju preferiraju nastupe u manjim klupskih prostorima i "bliski kontakt sa ljudima i smrad alkohola" - čega će u Bašti SKC-a biti napretek, navode iz Long Play-a.

Arsenal Fest 05 promo karavan nakon Beograda ide dalje. Zagrebački Brkovi sa pankerima Čovekom bez sluha i rok Baobabom idu 5. juna u Gradski kulturni centar Užica, a na kraju su 6. juna ponovo sa Babama i rege-ska-pankerima Procesom u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini).

Peti Arsenal fest biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, simbolično na pet bina, a do sada poznati izvodjači su Goran Bregović, Rundek Cargo Trio, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad, Gramofondžije (Gramophonedzie), S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom....

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta samo 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: