Da li je ovo novi Džejms Bond? Smatraju ga jednim od favorita, on odmahuje glavom FOTO

Britanski glumac Taron Egerton komentarisao je glasine da bi baš on mogao biti jedan od kandidata za ulogu u novom filmu o Džejmsu Bondu. Egerton se proslavio ulogom Eltona Džona u filmu "Rocketman", a mnogi ga pamte i po sjajno odrađenom poslu u Kingsman franšizi.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 03.03.2023.

19:41

Da li je ovo novi Džejms Bond? Smatraju ga jednim od favorita, on odmahuje glavom FOTO
Foto: Anton_Ivanov/Shutterstock

Iako ga mnogi smatraju favoritom za ulogu Džejmsa Bonda, Egerton tvrdi kako ga niko nije kontaktirao oko moguće uloge u filmu o Džejms Bondu.

"Mislim da već imaju nekoga, ali to nisam ja. Nikad nisam učestvovao u razgovorima. Nikad se nisu raspitivali za mene. Nikad nisam bio jedan od tipova koje razmatraju. Jednostavno, ne mislim da sam prava osoba za to. Mislim da ima puno, puno boljih kandidata za tu ulogu od mene, ali svakako ću biti u publici. To su briljantni filmovi", rekao je Taron u razgovoru za Total Film.

Inače, još se uvek ne zna ko će naslijediti Danijela Krejga kao agenta 007, ali spominju se Aron Tejlor-Džonson, Henri Kavil i Rege Žan Pejdž. Zna se da producentkinja Barbara Brokoli želi mlađeg glumca koji će moći da glumi Bonda u sledećih deset do 12 godina. Prvo snimanje trebalo bi da počne za dve godine, a jedan od glavnih zahteva je da novi bond bude mlađi od 40 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: