Očekuje nas mnoštvo noviteta: Amazon priprema novu Tomb Raider seriju

Posle duže pauze, Lara Kroft se izgleda vraća. The Hollywood Reporter izveštava da Amazon radi na televizijskoj seriji o poznatoj avanturistkinji iz video-igara.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2023.

18:56

Očekuje nas mnoštvo noviteta: Amazon priprema novu Tomb Raider seriju
Foto: Marcin Roszkowski/Shutterstock

Kako Hollywood Reporter izveštava, Fibi Voler-Bridž će pisati scenario a takođe će biti i izvršni producent.

Isti izvor kaže da Amazon planira da napravi i novi Tomb Raider film i barem još jednu igru, sa željom da formiraju povezani filmski univerzum poput MCU-a. Nejasno je zašto su svi toliko zagrejani za kreiranje filmskih univerzuma, ali verovatno, u bližoj budućnosti nećemo videti nešto što će prići MCU-u jer je potrebno vreme, i franšiza bogata sadržajima/karakterima.

Ne zna se mnogo o novim projektima, kao ni ko će igrati čuvenu Laru Kroft, koju su prethodno tumačile Anđelina Džoli i Alisija Vikander.

Voler-Bridž je poznata po njenom BBC sitkomu pod nazivom Fleabag, zasnovanom na njenoj istoimenoj solo predstavi. Uspeh serije Fleabag kvalifikovao je Voler-Bridž za posao u Amazon Studios-u, gde bi u skorijoj budužnosti trebala da radi na još jednoj misterioznoj seriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: