"Peaky Blinders" – poslednji čin: Povratak Toma Hardija VIDEO

Na zvaničnom nalogu serije "Peaky Blinders" na Tviteru objavljen je kratak tizer, kao podsetnik da će poslednja, šesta, sezona uskoro biti premijerno prikazana.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Još jednom, kriminalistička serija će pratiti porodicu Šelbi tokom ranog 20. veka i njihove gangsterske poduhvate u Birmingemu.

Snimak otkriva samo početak izdanja za 2022. godinu, iako su fanovi očekivali da vide više, s obzirom na to da još uvek nema detalja i snimaka nove sezone.

Tom Hardi je imao seks sa muškarcima, a šta sada misli o svojoj muževnosti?

"Pogledajte ko se vratio", piše kratko na Tviteru, a odnosi se na povratak glavnog čoveka Tomasa Šelbija (Silijan Marfi), koga na TV ekranima nismo videli od 2019. Osim toga, snimak prikazuje povratak Toma Hardija kao Alfija Solomona u poslednjoj sezoni.

Produkcija 6. sezone je odložena zbog ograničenja usled pandemije kovida 19, prošle godine.

"Peaky Blinders" pod istragom

Iako se "Peaky Blinders" bliži kraju, tvorac serije Stiven Najt je već otkrio da će priča biti finalizovana TV filmom.

Najt je takođe nagovestio da su spin-of emisije u pripremi. Takođe, u video-spotu nema naznaka šta će se desiti sa likom pokojne Helen Mekrori, obožavaocima omiljenom Poli Grej. Helen Mekrori, koja je igrala i Narcisu Melfoj u seriji filmova o Hariju Poteru, umrla je početkom 2021. godine nakon borbe sa rakom.

Najt je otkrio da će sledeća sezona sadržati počast glumici, ali nije pomenuo da li je uspela da snimi neku scenu pre smrti, niti sudbinu njenog lika.

Serija "Peaky Blinders" je premijerno prikazana na BBC mreži 2013. godine, od kada je postala jedna od najpopularnijih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu