Kultura

Petak, 27.08.2021.

08:53

Da li je Kristen Stjuart dobra Lejdi Di? Objavljen trejler za film "Spencer"

Objavljen je trejler za dugo očekivani film o životu princeze Dajane "Spencer", u kome glavnu ulogu tumači Kristen Stjuart. Premijera filma je 3. septembra na Venecijanskom festivalu.

Izvor: B92

Da li je Kristen Stjuart dobra Lejdi Di? Objavljen trejler za film
Foto: Profimedia

Film govori o vikendu koji je Dajana provela u Sandringamu tokom božićnih praznika 1991. godine. Tada je donela odluku da se razvede od princa Čarlsa.

"Decembar 1991. godine: Brak princa i princeze od Velsa odavno je počeo da se raspada. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, tokom praznika mora da vlada mir. Jede se, pije i lovi. Dajana zna da će se uskoro sve promeniti", navedeno je u sinopsisu. Na zvaničnom plakatu koji najavljuje prikazivanje filma u bioskopima od 5. novembra, Stjuart je uplakana i nosi belu haljinu, koja donekle podseća na onu koju je nosila Dajana. Dizajnirali su je Dejvid i Elizabet Emanuel. "Spencer" je režirao Pablo Laren, a scenario potpisuje Stiven Najt. Muziku je radio Džoni Grinvud iz grupe Radiohead.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: