Tužna vest za fanove "Igre prestola": Ništa od poslednje sezone u 2018.

Sofi Tarner, glumica koja u "Igri prestola" tumači ulogu Sanse Stark, potvrdila je da spletke u Vesterosu ipak nećemo gledati sledeće godine, već da osma i poslednja sezona popularne serije stiže tek 2019. godine.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: YouTube screenshot
Foto: YouTube screenshot

Tarner je u intervjuu za Varajeti istakla da će poslednja sezona "Dark Phoenix" biti emitovana tek u novembru 2019. godine, a da je ona producent u svom sledećem filmu i da se raduje stvarima koje je čekaju u budućnosti.

Poslednja sezona imaće samo sedam epizoda, za razliku od prvih šest koje su imale po 10 epizoda, odnosno sedma sezona - sedam epizoda. Međutim, epizode osme sezone trajaće znatno duže, u proseku po 80-90 minuta.

Produkcija osme sezone počela je u oktobru, a već ranije su tvorci serije David Beniof i Den Vajs za Entertejnment vikli najavili da nameravaju da na poslednjoj sezoni rade godinu i po. Snimanje će trajati do kraja leta, nakon čega sledi postprodukcija. Zato nije moguće da sezona bude gotova do kraja 2018. godine.

Igra prestolja je trenutno najpopularnija HBO-ova serija dosad snimljena, a osvojila je Zlatni globus i 38 Emi nagrada, čime je postala najjagrađivanija serija u istoriji Emija.

Film/TV

strana 1 od 30 idi na stranu