Aplauzi za ekipu "Stada" u bioskopu Cineplexx Niš

Ekipa filma „Stado“ pozdravila je publiku u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku na subotnjoj, specijalnoj projekciji, koja je zbog velikog interesovanja održana i u dodatnom terminu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2016.

12:59

Aplauzi za ekipu
Foto: Promo

Producent, reditelj i glumac Nikola Kojo, glumci Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Nikola Vujović, Milan Jovanović i izvršna producentkinja filma Biljana Prvanović u dva navrata ispraćeni su ovacijama.

Druženje ekipe filma sa Nišlijama trajalo je tokom čitave večeri na „crvenom tepihu“ bioskopa Cineplexx Niš

“Stado” je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena.

Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno.
Foto: Promo
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: