Ratovi zvezda: Kad snimanje krene naopako

Dosad neviđene greške sa snimanja kultnih “Ratova zvezda” pojavile su se na “Jutjubu”, kao isečci iz nove interaktivne knjige. Kadrovi koji su uklonjeni prilikom montaže prikazuju poznatu glumačku ekipu kako se smeje sopstvenim lapsusima.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2013.

20:23

Default images

Od snimanja prvog filma iz serijala “Ratovi zvezda” prošlo je 36 godina, a fanovi tek sada imaju priliku da vide kako su se glumci zabavljali na setu.

Za nepuna dva dana, snimak od dva minuta i 36 sekundi imao je više od milion i po pregleda. Prikazano je ukupno 10 isečenih kadrova koji će biti zanimljivi svakom obožavatelju franšize.

Nažalost, pojedini inserti nisu praćeni zvukom, ali zato možete videti komične situacije, kao što je saplitanje “stormtrupera” na setu ili kikot princeze Leje.

U jednoj sceni Harison Ford se nervira jer je zaboravio tekst. Kako prenosi “Dejli mejl”, glumac je reditelju Džordžu Lukasu rekao: ”Možeš da napišeš ovo s**nje, ali sigurno ne možeš da ga izgovoriš”.

Materijal je sniman između 7. maja i 18. juna 1976. godine, a film je premijeru imao narednog proleća i postao jedno od najuspešnijih ostvarenja svih vremena.

Inserti su deo interaktivne knjige “Stvaranje “Ratova zvezda” (produženo izdanje)”, koja je dostupna na sajtu “Amazon” u elektronskom obliku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: