Kijanu Rivs otkrio: Može, ali samo pod jednim uslovom VIDEO

Kijanu Rivs kaže da bi se vratio po "Džona Vika 5", ali samo ako mu bude ispunjen jedan konkretan uslov.

Izvor: B92

Sreda, 29.03.2023.

08:15

Kijanu Rivs otkrio: Može, ali samo pod jednim uslovom VIDEO
Foto: Profimedia

Kraj filma "Džon Vik: Poglavlje 4" je odlučujući za lik, jer Džon ubija markiza De Gramona i dobija slobodu sa Visokog stola. Podlegavši povredama, Džon Vik umire baš kada se duel završava, a Vinston i kralj Bauerija ga sahranjuju pored njegove žene.

U razgovoru za Entertejnment vikli, Rivs je otkrio da bi bio voljan da se vrati po ulogu Džona Vika, ali samo ako je umešan direktor franšize Čed Stahelski. Objasnio je da, iako je spreman da se vrati u ulogu Baba Jage, nada se da "Džon Vik: Poglavlje 4" nudi konačan kraj za lik, prenosi portal "Skrinrent".

"Ne znam, valjda ću morati da se oslonim na "nikad ne reci nikad". Mislim, ne bih radio film o Džonu Viku bez Čeda Stahelskog. Moramo da vidimo kako to izgleda. Za mene je zaista ispravno da Džon Vik pronađe mir", objašnjava Rivs.

Dok Rivs potvrđuje da bi bio spreman da se vrati kao Džon Vik sve dok je Stahelski uključen, konačnost završetka filma "Džon Vik: Poglavlje 4" bi to otežala. Naime, kraj poslednjeg nastavka završava se tako da ostavlja prostora da bi mogao da postoji i peti deo, što, očigledno, zavisi i od Rivsove želje. Ostaje nam da vidimo da li će film koji već beleži rekordnu gledanost dobiti još jedan nastavak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: