Potvrđeno: Džejms Gan će režirati "Superman: Legacy" FOTO

Džejms Gan će zvanično režirati novi film Superman: Legacy. Vest je objavio režiser na profilu na Tviteru.

Izvor: IGN Adria

Petak, 17.03.2023.

14:25

Potvrđeno: Džejms Gan će režirati
Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Do sada je bilo najavljeno da će Gan samo napisati scenario za film, ali sad je potvrđeno da će biti kompletan autor. Ovaj projekat je najavljen u januaru kao deo preuređenog DC-ija Pitera Safrana, ali u tom trenutku Gan nije bio siguran da li će režirati.

Premijera filma je najavljena za 11 jul 2025. godine. To će biti prvi film realizovan u onome što Safran i Gan nazivaju DC-ijevo prvo poglavlje: "Gods and Monsters", praćeno Betmenom (The Batman Part II) Meta Rivsa, koji će izaći u oktobru 2025. Ostali filmovi koji se spremaju, pored novog Supermena, su: "The Authority", "The Brave and the Bold", "Supergirl: Woman of Tomorrow", i "Swamp Thing".

Prema Vorner brosovom zvaničnom saopštenju, Superman: Legacy "priča priču o Supermenovom putovanju u kom treba da pomiri kriptonsko nasleđe sa svojim ljudskim osobinama. On je otelotvorenje istine, pravde i američkog sna, vođen ljudskom dobrotom, u svetu koji ljubaznost i dobrotu vidi kao staromodne osobine."

“On je 'stara škola'. Dečak sa farme iz Kanzasa koji je veoma idealističan", rekao je Gan o Supermenu na konferenciji za novinare u januaru.

"Njegova najveća slabost je to što nikada nikoga neće ubiti, i ne želi da povredi ljudske emocije. I sviđa mi se ta vrsta urođene dobrote u Supermenu koja je njegova glavna osobina.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: