Bijonse se vraća posle sedam godina: Karata nema, ali tapkaroši već "prodaju"

Slavna pevačica Bijonse će nakon višegodišnje pauze održati 43 koncerta u sklopu turneje "Renesansa", međutim, karte za predstojeće koncerte još uvek nisu puštene u prodaju. Ali to nije sprečilo tapkaroše da najavljuju prodaju ulaznica po 3.000 dolara, čak iako ih nemaju, javljaju strani mediji.

Izvor: rollingstone.com

Petak, 03.02.2023.

09:30

Bijonse se vraća posle sedam godina: Karata nema, ali tapkaroši već
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Obožavaoce slavne pop zvezde Bijonse oduševila je vest da će pevačica nakon višegodišnje pauze krenuti na svetsku turneju. Publika će tako sa svojom omiljenom pevačicom moći da zapeva njene najveće hitove među kojima su i pesme s njenog poslednjeg albuma "Renesansa" koji je oduševio i publiku i kritiku. Slavna muzičarka u sklopu turneje održaće 43 koncerta, a turneju će započeti 10. maja u Švedskoj. Sveukupno, Bijonse će održati pet nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, što znači da turneju nastavlja u Edinburgu 20. maja, pa u Sanderlandu 23. maja i na londonskom stadionu fudbalske ekipe Totenhajm Hotspur 29. i 30. maja.

Ulaznice za ovu predstojeću turneju se neće naći na tržištu do sledeće nedelje. Ali to nije sprečilo tapkaroše da objavljuju liste za čak 3.000 dolara po ulaznici - čak i ako ih zapravo još uvek nemaju.
Ova praksa nije nova, niti je na bilo koji način jedinstvena za Bijonse. Karte za turneju "Fall Out Boi-a" „So Much For (Tour) Dust”, na primer, se nisu prodavale u pretprodaji, ali karte su već bile navedene na sajtovima za preprodaju – kao što su StubHub, VividSeats i SeatGeek, zajedno sa manjim platformama — dan ranije za stotine dolara kartu.

Od objavljivanja, neka od najboljih sedišta za Bijonsin šou na So-Fi stadionu u Los Anđelesu u septembru spekulativno se prodaju za 3.064 dolara po ulaznici na VividSeats. Najjeftinija ulaznica bila je 570 dolara. Za Bei's Metlife emisiju u julu, neka sedišta navedena su po ceni od preko 600 dolara, dok su neka mesta koštala više od 1.800 dolara.

Inače, album "Renesansa" je prvi album pevačice nakon šest godina pauze te sedmi u karijeri. Album sadrži 16 pesama i brojne saradnje i obuhvata različite žanrove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: