Margo Robi otkrila koje supstance glumci koriste kad prikazuju konzumiranje droga: "Boli, nije lepo"

Margo Robi i njen kolega iz filma "Babylon" Diego Kalva u intervjuu za BuzzFeed otkrili su koje rekvizite najčešće koriste prilikom snimanja filmova kako bi verodostojno prikazali konzumiranje droga.

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 23.01.2023.

16:44

Margo Robi otkrila koje supstance glumci koriste kad prikazuju konzumiranje droga:
Foto: Profimedia

Prikazujući lude holivudske zabave, drogu koja se ušmrkava s nečijeg golog tela i Breda Pita koji pada s balkona, film "Babylon" naglašava neobuzdanu dekadenciju i izopačenost ranog Holivuda dok industrija prelazi s nemih filmova na razgovore.

U režiji Damiena Šazelea, film može da se pohvali glumačkom postavom koja uključuje Margo Robi, Tobija Magvajera, Breda Pita, Diega Kalvu i Džin Smart.

Margo koja igra Neli Laroj, ambicioznu glumicu i Diego, koji igra Manija Toresa, filmskog asistenta koji ima velike snove otkrili su koje rekvizite koriste kako bi verodostojno prikazali scene konzumiranja droga.

Kada vidimo "kokain" u TV serijama i filmovima, to je zapravo vitamin B u prahu ili laksativi za bebe u prahu. Ili, ako se ne proguta, filmska ekipa će ponekad koristiti šećer u prahu.

U svakom slučaju, Margo kaže da i dalje boli ušmrkati lažne lekove te naglašava da "nije lepo".

Još jedan rekvizit koji se obično koristi u "Babylonu", kao i mnogim drugim produkcijama, su cigarete. Margo je objasnila da, iako nikada nije pušila prave cigarete, pušila je lažne jer je morala da ima hrapav glas za svoj lik. "Na snimanju imate cigarete koje nemaju nikotin. To su biljne cigarete, ali su užasne i užasnog su ukusa", otkrila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: