Dečak iz Titanika otkrio koliko zarađuje od tog filma 20 godina kasnije

Titanik je pre dvadeset godina vinuo Kejt Vinslet i Leonarda Dikprija u sam vrh Holivuda, ali ni ostalim glumcima iz filma ne ide loše.

Izvor: index.hr

Petak, 26.01.2018.

18:50

Default images

Glumac Ris Tompson imao je samo pet godina kada je glumio irskog dečaka koji se s majkom i sestrom udavio u jednoj od najdirljivijih scena. Za tu ulogu dobio je 30.000 dolara, a za Biznis insajder otkrio da mu i danas ovaj film donosi između 200 i 300 dolara godišnje.

"Čudno je jer više uopšte ne razmišljam o tome. Kada se pojavi ček, jednostavno pomislim: 'Super, imam sto dolara više'", rekao je.

Ris trenutno ima 25 godina i bavi se digitalnim menadžmentom za jedno skijaško odmaralište u Juti.

Tvrdi da niko u njegovoj porodici nije mogao ni da zamisli da će Titanik doživeti toliki uspeh.

"Ispostavilo se da je jedan od najslavnijih filmova u istoriji, što je prilično bizarno kada se osvrnem unazad. Moja mama je tada rekla: 'Uradimo to. Čak i ako film bude loš, mi ćemo ga gledati'. Na kraju je 'eksplodirao', tako da nije donela lošu odluku", zaključuje.

Film je tokom prvog vikenda prikazivanja, davne 1997, zaradio 28.6 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: