0

Ovacije nakon prvog koncerta Beogradske filharmonije u Gracu

Beogradska filharmonija je zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom oduševila austrijsku publiku koncertom kojim je sinoć otvorila orkestarsku sezonu Muzikferajna u Gracu.

Hari Mata Hari pred koncert Indeksa: Bili su presudni da počnem da pevam

Koncertni spektakl "Indeksi i prijatelji – Da sam ja neko" i omaž kultnom sarajevskom bendu Indeksi vraća se na pozornicu koncertne dvorane "Sava centra" 4. oktobra 2018. godine. Ponovo se u Beogradu okupljaju muzičari, članovi Indeksa, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvek rasprodate dvorane i pesme koje obožavaju sve generacije.

Muzika ponedeljak 24.09.2018 13:36 Komentara: 0

"Zaustavite Zemlju, hoću da izađem"

Na sceni “Moderna Garaža”, u petak 12. oktobra, premijerno će biti izvedena predstava "Zaustavite Zemlju, hoću da izađem” koja je autorski projekat Hadži Petra Božovića, po komadu Željka Mijanovića.

Pozorište ponedeljak 24.09.2018 18:59 Komentara: 0

Izložba "Žena po meri društva" otvara se u petak u Novom Sadu

Druga u nizu velikih izložbi u okviru umetničkog projekta ‘’Percepcije’’, pod nazivom ‘’Žena po meri društva?’’ predstavlja British Coucnil u saradnji sa regionalnim institucijama. Ova velika izložba trajaće više od tri meseca i najavljuje se kao kulturni događaj sezone u Novom Sadu, a svečano će biti otvorena u petak, 28. septembra 2018. u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu.

Aktuelno ponedeljak 24.09.2018 12:06 Komentara: 0

Vodič