0

Slobodna zona počinje 7. novembra, preko 50 filmova na repertoaru

Četrnaesto izdanje Filmskog festivala Slobodna Zona održava se od 7. do 12. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će svečano 7. novembra od 20 časova u sva tri grada otvoriti film "Leto" ruskog reditelja Kirila Serebrenikova. Na repertoaru će se naći preko 50 angažovanih igranih i dokumentarnih filmova iz svih delova sveta sa više od 100 projekcija.

Jugoslovenski filmovi su obilovali erotskim scenama...

Veliki jugoslovenski glumci i glumice nisu imali problema sa skidanjem pred kamerama, a ono što bi zabeležila filmska traka toga doba, izazivalo je kako šokove tako i oduševljenje. Jugoslovenska kinematografija obiluje nezaboravnim filmovima koje i danas rado gledamo, ali i nezaboravnim erotiskim scenama.

Film/TV ponedeljak 22.10.2018 21:06 Komentara: 15

Hubač u pismu: Ostavku sam nudio samo jednom jer je to od mene tražio Savić

"Ostavku sam tokom protekle četiri godine u pisanom obliku nudio samo jednom, u aprilu prošle godine, jer je to od mene tražio upravnik Savić da bi dozvolio otkazivanje predstave 'Velika drama' i zakazivanje generalne probe 'Ričarda Trećeg,' koja nam je bila neophodna da bi uspešno izveli premijeru", započeo je smenjeni direktor Drame Narodnog pozorišta povodom današnjeg saopštenja upravnika pomenutog pozorišta Dejana Savića.

Pozorište ponedeljak 22.10.2018 16:48 Komentara: 13

Vodič