Tehnopolis

Četvrtak, 03.11.2016.

15:22

Project Wight je igra u kojoj ćete loviti Vikinge

U brojnim igrama imali smo priliku da igramo kao Vikinzi. Ali, retko koja igra vas stavlja u ulogu direktno suprotstavljenu ovim čuvenim ratnicima.

Izvor: B92

Project Wight je igra u kojoj ćete loviti Vikinge
Foto: YouTube Screenshot

Project Wight (radni naziv) je tako smešten u doba Vikinga, ali u alternativnom svetu u kome vladaju čudovišta. Igrač će biti u ulozi mladog stvorenja kome su Vikinzi ubili roditelje i koje pokušava da preživi u strašnom svetu gde je svako naoružan kao Dovahkiin. Vremenom će vaš lik rasti i postajati jači pa će početno šunjanje zameniti lomljenje vikinških vratova i čak i kratko letenje. Menjaće se i kretanje lika koje je u početku puzanje a kasnije pravi galop.

Na igri radi novi studio The Outsiders, osnovan od strane Dejvida Goldfarba, jednog od glavnih dizajnera Battlefield igara (Bad company 2 i BF3). On nas provodi i kroz demo igre koji možete pogledati u nastavku. Studio za sada nema okvirni datum kada bismo mogli da očekujemo igru ali tvrde da im rad na njoj teče veoma glatko zahvaljujući Unity 5 endžinu. Svakako izgleda impresivno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: