Region

Utorak, 30.05.2023.

20:37

Povučen proizvod iz prodaje: Opasnost od infekcije

"Molimo proverite imate li navedeni proizvod i odmah prestanite sa korištenjem istog", poručuju na stranicama Müllera.

Izvor: Večernji

Povučen proizvod iz prodaje: Opasnost od infekcije
Foto: shutterstock, Kzenon

Poznati trgovački lanac Müller objavio je na svojim stranicama da povlači kozmetički proizvod korektor Essence Camouflage + Matt Concealer 50 zbog mikrobiološke nečistoće i opasnosti od infekcije.

"Molimo proverite imate li navedeni proizvod i odmah prestanite sa korištenjem istog", poručuju na stranicama Müllera, prenosi Večernji list.

Ističu kako je povrat navedenog proizvoda u Hrvatskoj moguć u bilo kojoj Müllerovoj poslovnici, a plaćeni iznos kupcima će biti vraćen i bez predočenja pripadajućeg računa.

"Za sva pitanja možete kontaktirati našu službu za kupce na e-mail: info@mueller.hr", navode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

10 h

Podeli: