Srbija

Utorak, 16.11.2021.

15:51

MTEL, novi član Telekom Srbija grupe, otpočeo pružanje usluga u Severnoj Makedoniji

Novi telekomunikacioni operator u Severnoj Makedoniji - MTEL, član Telekom Srbija grupe, svečano je obeležio početak pružanja usluga u ovoj zemlji.

Izvor: B92.net

MTEL, novi član Telekom Srbija grupe, otpočeo pružanje usluga u Severnoj Makedoniji
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Luèiæ i direktor mtel Marko Lopièiæ Foto: Telekom Srbija

Početak rada obeležen je otvaranjem prve poslovnice koja se nalazi u ulici Makedonija, u centru Skoplja, saopšteno je.

Vrata prvog prodajnog mesta MTEL-a u Severnoj Makedoniji, na današnjem događaju otvorili su generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL-a Marko Lopičić.

U obraćanju medijima i prisutnim gostima istaknuto je da Telekom Srbija, kompanija koji važi za regionalnog lidera u sektoru telekomunikacija, sa posebnim zadovoljstvom pokreće svoje poslovanje u Severnoj Makedoniji.

"Naša kompanija već pruža usluge za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Severna Makedonija je u oblasti telekomunikacija izuzetno napredna i ulazak na ovo tržište vidimo kao izazov u ​​koji ćemo uložiti iskustvo i znanje stečeno kroz naše poslovanje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Tržište je konkurentno, ali i dobro uređeno, sa čime smo imali priliku da se upoznamo tokom procesa otvaranja i postavljanja temelja naše kompanije u Severnoj Makedoniji", rekao je u svom obraćanju Lučić.

Kao kompanija kojoj je zadovoljstvo korisnika najviši prioritet, Telekom Srbija grupa nastoji da u svakoj zemlji u kojoj posluje ponudi nove koncepte usmerene ka bogaćenju korisničkog iskustva i da, na taj način, doprinese daljem razvoju sektora telekomunikacija u zemlji i regionu, navedeno je u saopštenju. MTEL stoga, kao deo velike porodice Telekom Srbija grupe, nudi ekskluzivnu i jedinstvenu ponudu makedonskim građanima.

"MTEL je na početku svog rada u Severnoj Makedoniji ponudio vrhunsku satelitsku televiziju. Ljubiteljima dobrog televizijskog programa MTEL nudi najbolji izbor televizijskih kanala i ekskluzivnih sadržaja. Ponuda je pažljivo osmišljena i svrstana u tri veoma povoljna paketa koji obuhvataju više od 150 kanala. Uvereni smo će takva ponuda, koja sadrži najkvalitetniji sportski sadržaj na kanalima Arena sport, zatim vrhunski filmski i serijski program na kanalima Superstar, ponuda svih makedonskih nacionalnih televizija, Pink kanala, kao i odličan izbor dokumentarnih, muzičkih i dečijih kanala, postati omiljeni televizijski izbor građana Makedonije“, izjavio je Marko Lopičić, izvršni direktor MTEL-a.

Telekom Srbija grupa već pruža širok spektar telekomunikacionih usluga u oblasti mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta za više od 11 miliona korisnika na tri regionalna tržišta - u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. MTEL Global, članica sa sedištem u Austriji, ima više od 100.000 korisnika, a sa svojim uslugama prisutna je širom Evrope, SAD i u Kanadi, saopšteno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Evropa gubi bitku"

Prošle nedelje čuli smo velike vesti iz Evropske centralne banke (ECB) koja je odlučila da smanji kamatne stope iako inflacija nije pala na dva posto.

8:26

17.6.2024.

1 d

Podeli: