Petak, 22.05.2015.

12:31

Izazovi društvene odgovornost

U Hotelu Crowne Plaza je održana konferencija "CSR Srbija: Izazovi korporativne društvene odgovornosti".

Izvor: B92

Default images

Konferenciju je organizovala Color Press Grupa, a otvorio ju je direktor UNICEF-a u Srbiji Mišel Sen-Lot.

Pored njega na konferenciji su govorili mnogi predstavnici kompanija, institucija i pojedinci koji se bave društveno korisnim radom odnosno rade na podizanju svesti o društvenoj odgovornosti.

Na panelima se govorilo o društveno odgovornom novinarstvu, ulozi i pomoći države i njenih institucija, radu fondacija, odnosu prema životinjama i brojnim drugim aktuelnim temama.

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Katarina Karađorđević, građanski aktivista Filip Vukša i najstarija volonterka Crvenog krsta Beograda, Danica Šmic samo su neki od govornika koji su pričali o svom iskustvu i dali lični primer na temu društvene odgovornosti.

U brojnim panelima su diskutovali Vesna Dedić, Jelena Tinska, Veran Matić, Aleksandra Radujko, Maja Manojlović, Marina Kosanović, Vladimir Marinković, Dragoljub Žarković, Slađana Paunović, Veljko Lalić, Budimir Plavšić i mnogi drugi.

Ovogodišnja konferencija poslala je poruku koja se najbolje izražava rečima Vesne Savić koja je ispred UNICEF- a u Srbiji rekla : "Društvena odgovornost podrazumeva odgovorno ponašanje kako pojedinca tako i kompanije. Posebno odnos prema zaposlenima, kvalitet usluge, način rukovođenja, marketing i odnos prema zajednici. Jedino integrisan koncept poslovanja omogućava adekvatan uticaj kompanije i kreira zdravo poslovno okruženje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: