Nedelja, 13.07.2014.

14:57

Pucnjava u SAD, troje mrtvih

U sukobu stanodavca i podstanara ubijeno je troje ljudi i dvoje je ranjeno kasno sinoć u radničkom naselju u Pasadeni, u američkoj državi Kalifornija.

Izvor: Tanjug

Default images

Među žrtvama su dva muškarca i žene, dok su muškarac i žena pretrpeli manje do umerene teške povrede.

Šef policije Pasadene Filip Sančez rekao je novinarima da su ciljevi ubice očigledno bili povezani s odnosom stanodavac - podstanar, bez iznošenja više detalje, prenosi agencija AFP.

Posle pucnjave 35-godišnji muškarac se zabarikadirao u kući i pozvao policiju da bi priznao zločin. Ubrzo je policija uputila pregovarača da bi ubicu nagovorila da se preda, piše Los Anđeles tajms.

Muškarac koji je pucao imao je u svom posedu tri komada vatrenog naoružanja, mada je uglavnom koristio polu-automatsku pušku, navodi poznati kalifornijski list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: