Nedelja, 30.01.2011.

06:42

Vila Aleksandar **** Orašac

Villa Aleksandar je luksuzni ugostiteljski objekat u Orašcu, smešten u mirnom kraju, nedaleko od magistralnog puta. Pogodna je za sve vrste odmora, porodičnog boravka, vikend aranžmana, poslovne sastanke i proslave.

Izvor: B92

Default images

Objekat je predviđen za smeštaj 44 gosta (2 apartmana, 2 poluapartmana, 17 soba), gde svaka soba ima svoje kupatilo i cvetnu terasu sa pogledom na brežuljke Šumadije. Sva horizontalna komunikacija je bez pragova, a za vertikalnu komunikaciju postoji lift.
Vrlo komforne sobe poseduju mini bar, televizor, telefon, sigurnosni sef i bežični internet.

Deo kompleksa su i dva otvorena bazena na kojima se organizuje noćno kupanje, kao i velika restoranska sala sa letnjom baštom. Meni je baziran na internacionalnoj kuhinji ali akcenat je dat na domaće specijalitete.
Ako u Vilu Aleksandar dođete u nameri da spojite odmor sa poslom na raspolaganju je i konferencijska sala sa kompletnom opremom za sve vrste sastanaka.

Osim glavnog hotela, Vila Aleksandar raspolaže i sa četiri brvnare na sprat, izgrađene u duhu tradicionalnih objekata stare Šumedije. Kućice su apartmanskog tipa, sa dnevnim boravkom u prizemlju i spavaćom sobom na spratu.
Kontakt

Aleksandar Wellness Center
Orašac, 34308
Gajevački put bb
Tel: 034/6709-600 ; 034/6709-601
Email: office@aleksandarwellness.rs

aleksandarwellness.rs
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: